Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Toshiba Seiya
 
 
 
 
 
 

Toshiba Seiya

 

Seiya е економично, ефикасно и тивко решение со вградена DC Hybrid Inverter компресорска технологија и ладилен медиум R32 кој овозможува А++ висока енергетска класа и удобност преку целата година.

  • Со функцијата на самочистење со антипрашест филтер се добива заштита од таложење и летање на прашина и честиски
  • За мирен сон исклучително тивка работа дури до 19dB
  • Можност за управување на Вашиот клима уред и кога не сте дома (опционално)
  • Елегантен, тенок и рамен дизајн кој се вклопува во секаков вид простории
  • ECO функција за намалување на потрошувачката до 25%

 
46 990Ден
 
Моќност:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: