Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toshiba Seiya inverter (R32)

 
  • Греење: -15°C ÷ +24°C;
  • Ладење: -15°C ÷ +46°C;
  • Капацитет: 2,5 ÷ 7,0 kW
  • Висока A++ / A+ енергетска класа на ладење / греење
  • Toshiba DC Rottary инвертерска технологија
  • функција на самочистење со антипрашест филтер
  • функција на самодијагностицирање и Auto-restart, 24h тајмер
  • тивка работа (дури до 20 dB)
  • Eurovent сертификат за квалитет
  • Можност за Wi-Fi управување
 
0Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: