Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Haier Flexis Carbon Black
 
 
 
 
 
 

Haier Flexis Carbon Black

 

Функција Eco sensor со која струењето на воздухот се регулира согласно бројот на луѓе во просторијата и нивната положба, при што клима уредот се гаси ако не сте присутни во просторијата подолго време.

  • PID DC Inverter технологија со Intelligent Air
  • Super Quiet mode / Comfortable sleep mode – режими на работа
  • Можност за Wi-Fi управување
  • Антибактериски филтер и опција за вградување 3М Purify Filter
  • Функција Eco sensor со која струењето на воздухот се регулира согласно бројот на луѓе во просторијата и нивната положба, при што клима уредот се гаси ако не сте присутни во просторијата подолго време.
  • Функција на самочистење и самодијагностицирање
  • Auto-restart, 24h тајмер
  • Eurovent сертификат за квалитет
 
 
38 290Ден
 
41 990Ден
 
 
Моќност: