Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haier FLEXIS inverter (R32)

 
 • Греење: -20°C ÷ +24°C;
 • Ладење: -10°C ÷ +43°C
 • Капацитет: 2,6 ÷ 8,0 kW
 • A+++/A++ неверојатно висока енергетска класа на ладење / греење
 • PID DC Inverter технологија со Intelligent Air
 • Super Quiet mode / Comfortable sleep mode – режими на работа
 • Можност за Wi-Fi управување
 • Антибактериски филтер и опција за вградување 3М Purify Filter
 • Функција Eco sensor со која струењето на воздухот се регулира согласно бројот на луѓе во просторијата и нивната положба, при што клима уредот се гаси ако не сте присутни во просторијата подолго време.
 • Функција на самочистење и самодијагностицирање
 • Auto-restart, 24h тајмер
 • Eurovent сертификат за квалитет
 
0Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: