Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haier DAWN inverter (R32)

 
 • Греење: -15°C ÷ +24°C;
 • Ладење: -10°C ÷ +43°C
 • Капацитет: 3,5 ÷ 4,2 kW
 • A+++ / A+++ висока енергетска класа на ладење / греење
 • A-PAM DC Inverter технологија со Inteligent Air
 • Super Quiet mode / Comfortable sleep mode – режими на работа
 • LED дисплеј во боја
 • Aнтибактериски филтер и вграден SUPER NANO-AQUA јонизатор
 • 3М Purify Filter вклучен во цената
 • Wi-Fi уред вклучен во цената
 • Dry функција за одвлажување
 • Функција Clean Air за активно прочистување на воздухот од вируси, бактерии и прашина
 • Функција Ecopilot sensor со која клима уредот се прилагодува на навиките на луѓето во просторијата, со што се постигнува заштеда на енергија до 36%
 • Поголема должина на дистрибуција на воздухот (20m+), 3D Air Flow функција
 • Функција на самочистење и самодијагностицирање
 • Auto-restart, Real Clock тајмер
 • Eurovent сертификат за квалитет
 
0Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: