Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Haier Tide Green
 
 
 
 
 
 

Haier Tide Green

 

Уживајте во исклучително тивката работа на внатрешната единица благодарение на оптимизираниот дизајн на вентилаторот кој овозможува намалување на звукот до 18 dB.

  • DC инвертер технологија со Intelligent Air
  • Антибактериски филтер за заштита од бактерии и намалување на алергените
  • Функција на самочистер и самодијагностицирање
  • Зголемен опсег на работа при режим на ладење и греење

 
 
24 990Ден
 
23 490Ден
 
 
Моќност: