Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haier TIDE inverter (R32)

 
  • Греење: -15°C ÷ +24°C;
  • Ладење: -10°C ÷ +43°C
  • Капацитет: 2,6 ÷ 3,6 kW
  • A++ / A+ висока енергетска класа на ладење / греење
  • DC Inverter технологија со Inteligent Air
  • Aнтибактериски филтер
  • Оптимизиран дизајн на вентилаторот кој овозможува тивка работа (18dB)
  • Функција на самочистење и самодијагностицирање
  • Auto-restart, 24h тајмер
  • Eurovent сертификат за квалитет
 
0Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: