Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haier TUNDRA Green inverter (R32)

 
  • Греење: -15°C ÷ +24°C;
  • Ладење: -10°C ÷ +43°C
  • Капацитет: 2,6 ÷ 8,1 kW
  • A++ / A+ висока енергетска класа на ладење / греење
  • 180° sine wave DC Inverter технологија со Intelligent Air
  • Super Quiet mode, Comfortable sleep mode-режими на работа
  • Aнтибактериски филтер
  • Функција на самочистење и самодијаг-ностицирање
  • Auto-restart, 24h тајмер
  • Eurovent сертификат за квалитет
 
0Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: