Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Carrier Infinity Ultimate inverter (R32)

 
  • Греење: -15°C ÷ +24°C;
  • Ладење: -10°C ÷ +46°C;
  • Капацитет: 2,64 ÷ 7,60 kW
  • Висока A++ / A+++ енергетска класа на греење / ладење
  • најнова3D DC Inverter Toshiba Carrier компресорскатехнологија
  • функција на самочистење
  • Golden Fin – антикорозивен и антибактериски слој врз топлинскиот изменувач
  • функција Follow Me и Eco, Sleep, Silent режими на работа
  • функција на самодијагностицирање и Auto-restart, 24h тајмер
  • Eurovent сертификат за квалитет
 
0Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: