Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Контролори на температура
 
 
 
 
 
 

Контролори на температура

 

exTHERM-AT електромеханички контролер за заштита од искри, дизајниран за контрола и следење на температурата во опасни области. Одобрено за апликации во зоните 1 и 2 во атмосфера на гас и пареа, исто така во зоните 21 и 22 во присуство на електрично спроводлива прашина. Опсег на контрола на температурата од 0 ° C до 190 ° C. Макс. струја на поврзување: 25А.

 
0Ден