Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Сензори за температура
 
 
 
 
 
 

Сензори за температура

 

Вградливиот сензорот RTD Ex 903525/50 поврзан со разводна кутија, поради неговиот наменски дизајн, оптимално одговара на барањата на индустриското работно опкружување. Сензорот е сертифициран за апликации во опасни области. Тој е посветен за извршување на мерења на температурата на цевководи или резервоари.

 
0Ден