Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
SnowTec®Tuff грејни мрежи
 
 
 
 
 
 

SnowTec®Tuff грејни мрежи

 

Она што ги прави посебни овие грејни мрежи е нивната издржливот и долготрајност, карактеристики кои одлично го опишуваат овој начин на заштита од снег и мраз. Високата термичка и механичка отпорност ги прави SnowTec®Tuff мрежите погодни за места кои се изложени на екстремни услови.


uv-resistanttwin-insulationtwin-conductorshieldedpvc-freemulti-wire-conductorfluoroplymer-insulationextra-tough

 
0Ден