Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
SnowTec® грејни мрежи
 
 
 
 
 
 

SnowTec® грејни мрежи

 

Она што ги прави посебни овие грејни мрежи е нивната издржливот и долготрајност, карактеристики кои одлично го опишуваат овој начин на заштита од снег и мраз. Високата термичка и механичка отпорност ги прави SnowTec мрежите погодни за места кои се изложени на екстремни услови.

twin-conductorshieldedmulti-wire-conductor
 
0Ден