Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
TuffTec грејни кабли
 
 
 
 
 
 

TuffTec грејни кабли

 

30W/m UV отпорниот греен кабел, во зависност од моделот, на крајот има специјално направена т.н. "ладна опашка" кој е дел од грејниот кабел кој не се загрева. Овие грејни кабли најчесто се користат за заштита од снег и мраз на оние места каде условите се сурови.


uv-resistanttwin-insulationtwin-conductorshieldedpvc-freemulti-wire-conductorfluoroplymer-insulation

 
0Ден