Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
VCDR грејни кабли
 
 
 
 
 
 

VCDR грејни кабли

 

Elektra VCDR грејните кабли се произведени според EN 60335-2-83 стандарди. 20W/m UV отпорниот греен кабел, во зависност од должината, има специјално направена т.н. "ладна опашка" кој е дел од грејниот кабел кој не се загрева. Овие грејни кабли најчесто се користат за заштита од снег и мраз на кров, во олуци и сливници.

Elektra VCDR Heating Cables се достапни во должини од 9 до 175 метри.


uv-resistanttwin-conductorshieldedmulti-wire-conductor

 
0Ден