Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ELEKTRA VCDR ГРЕЈНИ КАБЛИ
 
 
 
 
 
 

ELEKTRA VCDR ГРЕЈНИ КАБЛИ

 

ELEKTRA VCDR грејните кабли се произведени во согласност со EN 60335-2-83 нормите. Нивната основна примена е за заштита од снег и мраз на покривите, олуците и сливниците.

 
0Ден