Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
SelfTec®PROi HT F
 
 
 
 
 
 

SelfTec®PROi HT F

 

ELEKTRA SelfTec®PROi HT F Саморегулирачни Грејни Кабли

ex45

Саморегулирачките грејни кабли ELEKTRA SelfTec®PROi HT F се дизајнирани за индустриски апликации, како што се заштита на цевки од мраз и одржување на потребните температурни процеси до + 150 ° C. Овие производи се наменети за двата типа на инсталации, во опасни и неопасни области. Надворешната обвивка со флуорополимер обезбедува висока отпорност на хемикалии и температура.


HighTempfluoropolymer-outer-sheathfluoroplymer-insulation

uv-resistanttwin-conductorshieldedmulti-wire-conductorpvc-free

 
0Ден