Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
SelfTec®PROi MT F
 
 
 
 
 
 

SelfTec®PROi MT F

 

ELEKTRA SelfTec®PROi MT F Саморегулирачки Грејни Кабли.

ex45

Саморегулирачките грејни кабли ELEKTRA SelfTec®PROi MT F се дизајнирани за комерцијални и индустриски апликации, како што се заштита на цевки од мраз и одржување на потребните температурни процеси до + 110 ° C. Овие производи се наменети за двата типа на инсталации, во опасни и неопасни области. Високите хемиски својства на надворешната обвивка на флуорополимерот овозможуваат широк спектар на примена.


large-crosssectionmulti-wire-conductorpvc-freeshieldedtwin-conductorMediumTempuv-resistant

 
0Ден