Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
SelfTec®PROi MT
 
 
 
 
 
 

SelfTec®PROi MT

 

ELEKTRA SelfTec®PROi MT Саморегулирачки кабли за греење.

Саморегулирачките кабли за греење ELEKTRA SelfTec®PROi MT се дизајнирани за комерцијална и индустриска употреба, како што се заштита на цевки од мраз и одржување на потребните температурни процеси до + 110 ° C. Овие производи се наменети за двата типа на инсталации, во опасни и неопасни области. Надворешната обвивка HFFR обезбедува висока УВ отпорност и оптимални хемиски и температурни својства.


large-crosssectionmulti-wire-conductorpvc-freeshieldedtwin-conductorhalogen-freeMediumTempuv-resistant

 
0Ден