Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
MG/MD грејни мрежи
 
 
 
 
 
 

MG/MD грејни мрежи

 

Грејните мрежи може да се користат како основно загревање но може да најдат примена и во заменување на постоечкиот главен извор на топлина во просторијата. Овие мрежи, благодарение на нивниот тенок дизајн, се погодни за инсталирање онаму каде подот не смее да трпи разлика во висина, а исто така претставува одлична замена за стандарното електрично подно греење на места каде тоа не може да се инсталира.

 
0Ден