Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
DM грејни кабли
 
 
 
 
 
 

DM грејни кабли

 

ELEKTRA DM грејните кабли се произведени според IEC800 стандардите. Тие се состојат од тенок греен кабел (со излезна моќност од 10 W/m) обложен со термичка изолација. Elektra DM грејните кабли се дизајнирани за внатрешни системи за подно греење. Овие кабли може да се постават под плочки каде се премачкуваат со слој лепило за плочки или во самолевелирачки микс директно под финозавршен под.

twin-insulationtwin-conductorshieldedmulti-wire-conductorfluoroplymer-insulation

 
0Ден