Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
UltraTec грејни кабли
 
 
 
 
 
 

UltraTec грејни кабли

 

ELEKTRA UltraTec грејните кабли се произведени според EN 60335-1 стандардите. Се состојат од ултра тенок кабел кој е висоотпорен на топлина, а на крајот има "ладна опашка" каде се прави поврзувањето и тој дел не се загрева. Овој систем на подно греење е дизајниран за внатрешна употреба и се инсталира на бетонска кошулица а под финозавршен под.

 
0Ден