Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЕЛЕКТРИЧЕН КАЛОРИФЕР BANE AIR ТК-4

 
 
 
8 500Ден
 
 
 

Соодветен за домашна употреба, канцеларии, викендички, ресторани и секаков вид на простории до 30m2 или 60m3. Овој модел е комплетно автоматизиран, има вграден термостат со што самиот се вклучува или исклучува и ја регулира бараната температура во просторијата. Има вградено и прекинувач за дворежимска работа од 2 kW на 4 kW по сопствена желба

  • Mоделот ТК-4 е многу тивок при работа и многу економичен во потрошувачката на електрична енергија
  • Моќност на греење 2 kW и 4 kW
  • Максимална електрична потрошувачка 4 kW
  • Гаранција 12 месеци. Обезбеден сервис и резервни делови
  • Димензии (ширина x висина x длабочина): 285mm x 245mm x 265mm