Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Haier BREZZA inverter (R32)
 
 
 
 
 
 

Haier BREZZA inverter (R32)

 
 • Греење: -15°C ÷ +24°C;
 • Ладење: -10°C ÷ +43°C
 • Капацитет: 2,6 ÷ 8,0 kW
 • A+++ / A++ висока енергетска класа на ладење / греење
 • PID DC Inverter технологија со Intelligent Air
 • Super Quiet mode / Comfortable sleep mode – режими на работа
 • LED дисплеј во боја и можност за Wi-Fi управување
 • Антибактериски филтер
 • Функција на самочистење и самодијагностицирање
 • Auto-restart, 24h тајмер
 • Eurovent сертификат за квалитет
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: