Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
TOSHIBA BI-FLOW CONSOLE
 
 
 
 
 
 

TOSHIBA BI-FLOW CONSOLE

 

Конзолна клима која има опција за издувување на воздухот во две насоки со што се добива ефект на подно греење. Pure- Flow и IAQ филтрирачкиот систем даваат потполна заштита од прашина и честички.

✅ Фунцкија на самочистење

✅ Греење на ниски температури од -15°C

✅ Елегантен дизајн

✅ Тивка работа за мирен сон

✅ 36 месеци гаранција

 
79 990Ден
 
Моќност:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: