Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TOSHIBA BI-FLOW CONSOLE INVERTER

 
 
 
0Ден
 
 
 
  • висока енергетска класа при греење/ладење A++/ A+
  • греење во подот - долна зона, елегантен дизајн, тивка работа
  • ефикасен „Pure-Flow“ филтер систем
  • работна температура (ладење) – од -15°C до 46°C
  • работна температура (греење) – од -15°C до 24°C
  • 36 месеци гаранција
МОДЕЛ КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ [KW] КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ [KW]
Toshiba RAS-B10UFV-E 2,5 (1,1 - 3,1) 3,2 (1,0 - 4,8)
Toshiba RAS-B13UFV-E 3,5 (1,1 - 4,1) 4,2 (1,0 - 5,4)
Toshiba RAS-B18UFV-E 5,0 (1,0 - 5,7) 5,8 (1,1 - 6,3)

 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: