Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toshiba Mirai inverter (R32)

 
  • Греење: -15°C ÷ +24°C;
  • Ладење: -15°C ÷ +46°C;
  • Капацитет: 2,5 ÷ 7,0 kW
  • Висока A++ / A+ енергетска класа на ладење / греење
  • Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија
  • функција на самочистење со антипрашест филтер
  • функција на самодијагностицирање и Auto-restart, 24h тајмер
  • опција за далечински управувач тип RB-RXS30-E со многу други дополнителни функции (со доплата)
 
0Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: