Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Toshiba Daiseikai 9
 
 
 
 
 
 

Toshiba Daiseikai 9

 

Греење и ладење со највисока енергетска ефикасност на пазарот, во комбинација со исклучително висок SEER до 10.5 и SCOP со вредност до 5.20 што значи дека добивате најдобар перформанс во класата за секоја сезона.

  • “3D Air Flow” системот кој е дел од внатрешната единица овозможува проток на воздухот во 6 насоки со флексибилни перки без силна струја на движење
  • “Plasma Air Purifier” функцијата ги собира и неутрализира мирисите од готвена храна, чад од цигари и лошите мириси.
  • Уникатниот режим наречен “Fire Place” во режимот на греење ја распределува топлината од Вашиот камин или друг извор на топлина дури и кога надворешната единица не работи.
  • Дизајниран за да Ви ја олесни грижата за температурата во просторот и кога не сте присутни, Toshiba со овој модел нуди различни фукнции за контрола преку WiFi кое е интегрирано во внатрешната единица.
 
73 490Ден
 
Моќност:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: