Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TOSHIBA SUPER DAISEIKAI INVERTER

 
 
 
0Ден
 
 
 
  • Високи COP и ЕЕR од неверојатни 5,12
  • највисока енергетска класа при греење/ладењe
  • најнова компресорска технологија
  • опција за сребрен панел (со доплата)
  • плазма јонизирачки филтер
  • работна температура (ладење) – од -10°C до 46°C
  • работна температура (греење) – од -15°C до 24°C
  • 36 месеци гаранција
МОДЕЛ КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ [KW] КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ [KW]
Toshiba RAS-B10N3KVP-E 2,5 (0,8 - 3,5) 3,2 (0,8 - 5,8)
Toshiba RAS-B13N3KVP-E 3,5 (0,9 - 4,1) 4,2 (0,8 - 5,9)
Toshiba RAS-B16N3KVP-E 4,5 (0,9 - 5,0) 5,5 (0,8 - 6,7)

 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: