Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TOSHIBA SUZUMI PLUS INVERTER

 
 
 
0Ден
 
 
 
  • / висока енергетска класа при греење/ладење
  • голем избор на капацитети
  • опција за сребрен панел (со доплата)
  • 7 во 1 филтрирачки систем
  • работна температура (ладење) – од -10°C до 46°C
  • работна температура (греење) – од -15°C до 24°C
  • 36 месеци гаранција
МОДЕЛ КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ [KW] КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ [KW]
Toshiba RAS-B10N3KV2-E 2,5 (1,1 - 3,0) 3,2 (0,9 - 4,8)
Toshiba RAS-B16N3KV2-E 3,5 (0,8 - 4,1) 4,2 (0,9 - 5,6)
Toshiba RAS-18N3KV2-E 5,0 (1,1 - 6,0) 5,8 (0,8 - 6,3)
Toshiba RAS-B22N3KV2-E 6,0 (1,2 - 6,7) 7,0 (1,0 - 7,5)

 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: