Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Carrier XPower Gold inverter

 
  • Греење: -15°C ÷ +24°C;
  • Ладење: -10°C ÷ +46°C;
  • Капацитет: 2,5 ÷ 7,0 kW
  • Висока A+ / A++ енергетска класа на греење / ладење
  • Carrier XPower DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор,
  • функција на самочистење со Nano Silver Ginseng и Photo Copper Zinc антибактериски филтрирачки систем,
  • функција на самодијагностицирање и Auto-restart, 24h тајмер
  • Eurovent сертификат за квалитет
 
0Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: