Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIVAX COFM-AERI МУЛТИ СПЛИТ СИСТЕМ

 
 
 
0Ден
 
 
 

 • Memory функција (авто-рестарт)
 • Одвлажнување
 • Тајмер
 • LED дисплеј
 • Прикажување на самодијагноза
 • Самоиспарувачки систем
 • Повеќенасочни позицииМОДЕЛ ACP-18COFM50AERI ACP-27COFM79AERI ACP-28COFM82AERI ACP-36COFM105AERI ACP-42COFM123AERI
Капацитет на ладење [kW] 5,2(2,05~6,32) 7,9(2,05~9,49) 8,2(2,05~10,0) 10,5(2,05~12,95) 12,3(2,05~14,77)
Капацитет на греење [kW] 5,5(2,05~6,68) 8,2(2,34~9,85) 8,7(2,05~10,55) 11,1(2,05~13,36) 12,3(2,05~15,06)
Разладувачки медиум R410A R410A R410A R410A R410A
Енергетска класа на ладење

Енергетска класа на греење

EER/COP
SEER/SCOP 6.3/4.0 6.6/4.0 6.8/4.0 7.6/3.8 7.7/3.8
Максимален број внатрешни единици 2 3 4 4 5
Влезна моќност на ладење [kW] 1,7 2,4 2,2 3,8 3,8
Влезна моќност на греење [kW] 1,5 2,2 2,4 3,0 3,3
Работно подрачје -20°C≤T≤50°C -20°C≤T≤50°C -20°C≤T≤50°C -20°C≤T≤50°C -20°C≤T≤50°C
Нето димензии (Надворешна единица) 800x333x554 mm 845x363x702 mm 946x410x810 mm 946x410x810 mm 946x410x810 mm

VIVAX CIFM-AERI МУЛТИ СПЛИТ СИСТЕМ

 • Висока ефикасност
 • Прикажување на само дијагноза
 • 1W во режим на мирување
 • Греење при ниски надворешни температури (-20°C)
 • Филтер за прашина
 • Cold catalyst Филтер
 • Дигитален екран


МОДЕЛ ACP-07CIFM21AERI ACP-09CIFM25AERI ACP-12CIFM35AERI ACP-18CIFM50AERI
Капацитет на ладење [kW] 2,3 2,6 3,5 5,2
Капацитет на греење [kW] 2,6 2,9 3,8 5,5
Разладувачки медиум R410A R410A R410A R410A
Проток на воздух ≤420m 3/h ≤520m 3/h ≤750m 3/h ≤1060m 3/h
Бучавост (внатрешна единица) ≤36 dB(A) ≤37 dB(A) ≤39 dB(A) ≤42 dB(A)
Нето димензии (внатрешна единица) 722x187x290 mm 722x187x290 mm 802x189x297 mm 965x215x319 mm

VIVAX CTIFM-AERI МУЛТИ СПЛИТ СИСТЕМ

 • Висока Ефикасност
 • Прикажување на самодиjагноза
 • Кондензатори и компресори за греачи
 • Филтер за прашина
 • Cold catalyst филтер


МОДЕЛ ACP-09CTIFM25AERI ACP-12CTIFM35AERI ACP-18CTIFM50AERI
Капацитет на ладење [kW] 2,6 3,5 5,2/td>
Капацитет на греење [kW] 2,9 3,8 5,2
Разладувачки медиум R410A R410A R410A
Проток на воздух ≤710m 3/h ≤550m 3/h ≤820m 3/h
Бучавост (внатрешна единица) ≤45 dB(A) ≤47 dB(A) ≤48 dB(A)
Нето димензии (внатрешна единица) 700x600x210 mm 700x600x210 mm 700x600x210 mm

VIVAX CCIFM-AERI МУЛТИ СПЛИТ СИСТЕМ

 • Висока Ефикасност
 • Прикажување на самодиjагноза
 • Кондензатори и компресори за греачи
 • Филтер за прашина
 • Cold catalyst филтер


МОДЕЛ ACP-12CCIFM35AERI ACP-18CCIFM52AERI
Капацитет на ладење [kW] 3,5 5,2
Капацитет на греење [kW] 4,1 5,2
Разладувачки медиум R410A R410A
Проток на воздух ≤650m 3/h ≤800m 3/h
Бучавост (внатрешна единица) ≤41 dB(A) ≤48 dB(A)
Нето димензии (внатрешна единица) 570x570x260 mm 570x570x260 mm

 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: