Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIVAX AEF & AEH MOBILE

 
 
 
0Ден
 
 
 

  • Memory функција (авто-рестарт)
  • Одвлажнување
  • Тајмер
  • LED дисплеј
  • Прикажување на самодијагноза
  • Самоиспарувачки систем
  • Повеќенасочни позиции
МОДЕЛACP-09PT25AEFACP-12PT35AEFACP-09PT25AEHACP-12PT35AEH
Капацитет на ладење [kW]2,63,52,63,5
Капацитет на греење [kW]--2,52,9
Разладувачки медиумR410AR410AR410AR410A
Енергетска класа на ладење

Енергетска класа на греење--

EER/COP2.6/2.62.6/2.62.6/2.62.6/2.6
Влезна моќност на ладење [kW]1,21,61,21,6
Влезна моќност на греење [kW]--0,951,1
Нето димензии (Надворешна единица)454x365x700 mm466x397x765 mm466x397x765 mm466x397x765 mm