Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIVAX AEH MOBILE

 
 
 
18 990Ден
 
 
 

  • Memory функција (авто-рестарт)
  • Одвлажнување
  • Тајмер
  • LED дисплеј
  • Прикажување на самодијагноза
  • Самоиспарувачки систем
  • Повеќенасочни позиции
ACP- 12PT35AEH
Капацитет на ладење 3.5 kw
Капацитет на греење2.9 kw
Еколошки гасR290
Енергетска класа на ладењеA
Енергетска класа на греење

A+

Енергетска ефикасност EER / COP2.6 / 2.8
Влезна моќност на ладење1350 W
Влезна моќност на греење1045 W
Проток на воздух≤420 m3/h
Бучава (внатрешна единица)54 ≤ 54.5 db
Нето димензија на внатрешна единица 467 x 397 x 765 mm
Гарантен рок36 месеци - продолжена гаранција