Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
VIVAX CC - AERI
 
 
 
 
 
 

VIVAX CC - AERI

 

Таванско издувување од 360 степени во 4 насоки, погодни за кино сали, конференциски сали, амфитеатри и слично.

  • Грејач на компресор и кондензатор
  • Вградена пумпа за испуштање на кондензот
  • Загрејте ги просториите и на ниски температури од 20 °C
  • Жичен управувач за лесно и едноставно подесување
  • "Ноќен режим на работа" за потивко работење на внатрешната единица
  • Со функцијата "Turbo" се скратува времето за постигнување на саканата температура

 
0Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: