Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIVAX CC - AERI

 
 
 
0Ден
 
 
 

  • Висока ефикасност
  • Дополнителен жичен управувач
  • Прикажување на самодијагноза
  • Дополнителен жичен управувач
  • Cold catalyst филтерACP-12CC35АЕRI
Капацитет на ладење [kW] 3,5
Капацитет на греење [kW] 4,1
Еколошки гас R410A
Енергетска класа на ладење

Енергетска класа на греење

Енергетска ефикасност SEER / SCOP 6.1/4.0
Влезна моќност на ладење 960W
Влезна моќност на греење 995W
Проток на воздух ≤650m 3/h
Бучава (внатрешна единица) ≤42db
Работно подрачје -15°C≤T≤50°C
Нето димензија на внатрешна единица 570 x 570 x 260 mm
Гарантен рок 36 месеци - продолжена гаранција
ACP-18CC50АЕRI
Капацитет на ладење [kW] 5,2
Капацитет на греење [kW] 5,5
Еколошки гас R410A
Енергетска класа на ладење

Енергетска класа на греење

Енергетска ефикасност SEER / SCOP 6.3/4.0
Влезна моќност на ладење 1630W
Влезна моќност на греење 1500W
Проток на воздух

≤660m3/h

Бучава (внатрешна единица) ≤46db
Работно подрачје -15°C≤T≤50°C
Нето димензија на внатрешна единица 570 x 570 x 260 mm
Гарантен рок 36 месеци - продолжена гаранција
ACP-24CC70АЕRI
Капацитет на ладење [kW] 7,0
Капацитет на греење [kW] 7,0
Еколошки гас R410A
Енергетска класа на ладење

Енергетска класа на греење

Енергетска ефикасност SEER / SCOP 6.1/4.0
Влезна моќност на ладење 2170W
Влезна моќност на греење 1900W
Проток на воздух ≤1450m 3/h
Бучава (внатрешна единица) ≤46db
Работно подрачје -15°C≤T≤50°C
Нето димензија на внатрешна единица 840 x 840 x 245 mm
Гарантен рок 36 месеци - продолжена гаранција
ACP-36CC105AERI
Капацитет на ладење [kW] 10,5
Капацитет на греење [kW] 11,1
Еколошки гас R410A
Енергетска класа на ладење

Енергетска класа на греење

Енергетска ефикасност SEER / SCOP 6.1/4.0
Влезна моќност на ладење 4060W
Влезна моќност на греење 3085W
Проток на воздух ≤1900m 3/h
Бучава (внатрешна единица) ≤53db
Работно подрачје -15°C≤T≤50°C
Нето димензија на внатрешна единица 840 x 840 x 245 mm
Гарантен рок 36 месеци - продолжена гаранција
ACP-42CC120АЕRI
Капацитет на ладење [kW] 12,3
Капацитет на греење [kW] 13,4
Еколошки гас R410A
Енергетска класа на ладење

Енергетска класа на греење

Енергетска ефикасност SEER / SCOP 5.6/4.0
Влезна моќност на ладење 4090W
Влезна моќност на греење 3535W
Проток на воздух ≤1850m 3/h
Бучава (внатрешна единица) ≤52db
Работно подрачје -15°C≤T≤50°C
Нето димензија на внатрешна единица 840 x 840 x 287 mm
Гарантен рок 36 месеци - продолжена гаранција
ACP-48CC140AERI
Капацитет на ладење [kW] 14,0
Капацитет на греење [kW] 16,1
Еколошки гас R410A
Енергетска класа на ладење

Енергетска класа на греење

Енергетска ефикасност SEER / SCOP 5.6/4.0
Влезна моќност на ладење 5300W
Влезна моќност на греење 4991W
Проток на воздух ≤1850m 3/h
Бучава (внатрешна единица) ≤55db
Работно подрачје -15°C≤T≤50°C
Нето димензија на внатрешна единица 840 x 840 x 287 mm
Гарантен рок 36 месеци - продолжена гаранција
ACP-55CC160АЕRI
Капацитет на ладење [kW] 16,2
Капацитет на греење [kW] 18,1
Еколошки гас R410A
Енергетска класа на ладење

Енергетска класа на греење

Енергетска ефикасност SEER / SCOP 5.6/4.0
Влезна моќност на ладење 6395W
Влезна моќност на греење 5735W
Проток на воздух ≤1900m 3/h
Бучава (внатрешна единица) ≤52db
Работно подрачје -15°C≤T≤50°C
Нето димензија на внатрешна единица 840 x 840 x 287 mm
Гарантен рок 36 месеци - продолжена гаранција

 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: