Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIVAX CT - AERI

 
 
 
41 990Ден
 
 
 

  • Висока ефикасност
  • Прикажување на самодијагноза
  • Филтер за прашина
  • Cold catalyst филтер
  • Греење при ниски надворешни температури (-15°C)ACP-12CТ35АЕRI
Капацитет на ладење [kW] 3,5
Капацитет на греење [kW] 3,8
Еколошки гас R410A
Енергетска класа на ладење

Енергетска класа на греење

Енергетска ефикасност SEER / SCOP 6.1/4.0
Влезна моќност на ладење 1030W
Влезна моќност на греење 1000W
Проток на воздух ≤550m3/h
Бучава (внатрешна единица) ≤47db
Работно подрачје -15°C≤T≤50°C
Нето димензија на внатрешна единица 700 x 600 x 210 mm
Гарантен рок 36 месеци - продолжена гаранција
ACP-18CT50АЕRI
Капацитет на ладење [kW] 5,2
Капацитет на греење [kW] 5,5
Еколошки гас R410A
Енергетска класа на ладење

Енергетска класа на греење

Енергетска ефикасност SEER / SCOP 6.3/4.0
Влезна моќност на ладење 1750W
Влезна моќност на греење 1544W
Проток на воздух ≤820m3/h
Бучава (внатрешна единица) ≤48db
Работно подрачје -5°C≤T≤50°C
Нето димензија на внатрешна единица 700 x 600 x 210 mm
Гарантен рок 36 месеци - продолжена гаранција
 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: