Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIVAX CT - AERI

 
 • Капацитет на ладење: 3.5 kw
 • Капацитет на греење: 3.8 kw
 • Еколошки гас: R32
 • Енергетска класа на ладење: A++
 • Енергетска класа на греење: A+
 • Енергетска ефикасност SEER / SCOP: 7.0 / 4.0
 • Влезна моќност на ладење: 1.168 W
 • Влезна моќност на греење: 1.100 W
 • Проток на воздух: ≤ 512 m3/h
 • Бучава (внатрешна единица): 35 ≤ 43 db
 • Работен опсег: -20°C ≤ T ≤ 50°C
 • Нето димензија на внатрешна единица: 700 x 600 x 210 mm
 • Грејач на компресор
 • Грејач на кондензатор
 • Греење при ниски надворешни температури (-20 °C)
 • Гарантен рок 36 месеци - продолжена гаранција
 
39 990Ден
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Слични производи: