Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
VIVAX S - DESIGN
 
 
 
 
 
 

VIVAX S - DESIGN

 
 
 
 
 
 
 
 
 

  • Висока ефикасност
  • Прикажување на самодијагноза
  • Интелигентно отопување
  • Јонизатор
  • Биофилтер
  • Самостојно чистење
  • Единствен дизајн
  • Бесшумна работа
  • Дигитален екран
  • Награда за добар дизајн 2015

ACP-09CH25АЕSI
Капацитет на ладење [kW] 2,6
Капацитет на греење [kW] 2,9
Еколошки гас R410A
Енергетска класа на ладење

Енергетска класа на греење

Енергетска ефикасност SEER / SCOP 6.8/4.1
Влезна моќност на ладење 816W
Влезна моќност на греење 811W
Проток на воздух ≤472m 3/h
Бучава (внатрешна единица) ≤40db
Работно подрачје -15°C≤T≤50°C
Нето димензија на внатрешна единица 717 x 193 x 302 mm
Гарантен рок 36 месеци - продолжена гаранција
ACP-12CH35АЕSI
Капацитет на ладење [kW] 3,5
Капацитет на греење [kW] 3,8
Еколошки гас R410A
Енергетска класа на ладење

Енергетска класа на греење

Енергетска ефикасност SEER / SCOP 6.7/4.2
Влезна моќност на ладење 1153W
Влезна моќност на греење 1055W
Проток на воздух ≤563m 3/h
Бучава (внатрешна единица) ≤41db
Работно подрачје -15°C≤T≤50°C
Нето димензија на внатрешна единица 805 x 193 x 302 mm
Гарантен рок 36 месеци - продолжена гаранција
ACP-18CH50AESI
Капацитет на ладење [kW] 5,2
Капацитет на греење [kW] 5,5
Еколошки гас R410A
Енергетска класа на ладење

Енергетска класа на греење

Енергетска ефикасност SEER / SCOP 6.8/4.2
Влезна моќност на ладење 1633W
Влезна моќност на греење 1500W
Проток на воздух ≤870m 3/h
Бучава (внатрешна единица) ≤45db
Работно подрачје -15°C≤T≤50°C
Нето димензија на внатрешна единица 964 x 222 x 325 mm
Гарантен рок 36 месеци - продолжена гаранција
ACP-24CH70AESI
Капацитет на ладење [kW] 7,0
Капацитет на греење [kW] 7,6
Еколошки гас R410A
Енергетска класа на ладење

Енергетска класа на греење

Енергетска ефикасност SEER / SCOP 6.4/4.0
Влезна моќност на ладење 2306W
Влезна моќност на греење 2302W
Проток на воздух ≤1176m 3/h
Бучава (внатрешна единица) ≤47db
Работно подрачје -15°C≤T≤50°C
Нето димензија на внатрешна единица 1106 x 232 x 342 mm
Гарантен рок 36 месеци - продолжена гаранција
 
 
 

Слични производи: