Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
VIVAX R - DESIGN
 
 
 
 
 
 

VIVAX R - DESIGN

 

  • Висока ефикасност
  • Јонизатор
  • Биофилтер
  • Достапен во бела и златна боја
  • Wi-Fi ready
  • Бесшумна работа
  • Дигитален екран
 
 
 
 
 
 
 


ACP-09CH25АЕRI

Капацитет на ладење [kW]

2,6

Капацитет на греење [kW]

2,9

Еколошки гас

R410A

Енергетска класа на ладење

Енергетска класа на греење

Енергетска ефикасност SEER / SCOP

7.4/4.2

Влезна моќност на ладење

750W

Влезна моќност на греење

770W

Проток на воздух

≤420m3/h

Бучава (внатрешна единица)

≤37db

Работно подрачје

-15°C≤T≤50°C

Нето димензија на внатрешна единица

722 x 187 x 290 mm

Гарантен рок 36 месеци - продолжена гаранција

ACP-12CH35АЕRI / ACP-12CH35АЕRI GOLD
Капацитет на ладење [kW] 3,5
Капацитет на греење [kW] 3,8
Еколошки гас R410A
Енергетска класа на ладење

Енергетска класа на греење

Енергетска ефикасност SEER / SCOP 6.8/4.2
Влезна моќност на ладење 1088W
Влезна моќност на греење 1025W
Проток на воздух ≤520m 3/h
Бучава (внатрешна единица) ≤39db
Работно подрачје -15°C≤T≤50°C
Нето димензија на внатрешна единица 802 x 189 x 297 mm
Гарантен рок 36 месеци - продолжена гаранција
 
 
 

Слични производи: