Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЕЛЕКТРИЧЕН КАЛОРИФЕР BANE AIR TK-10

 
 
 
14 900Ден
 
 
 

Соодветен за кафулиња, кафеани, дискотеки, бутици и секаков вид на работилници, хали и простории од 30m2 до 100m2. Како и претходните и овој модел е комплетно автоматизиран со регулатор кој му овозможува да работи на 6 kW, 8 kW и 10 kW, во зависност од големината на просторијата. Има вградено собен термостат за вклучување и исклучување на апаратот. Во зависност од просторот може да се монтира на ѕид или да се постави на мобилно постоље со што може да се придвижува низ просторијата по сопствена желба.

  • Регулатор за греење 6 kW, 8 kW и 10 kW
  • Собен термостат до 30°С
  • Максимална моќност 10 kW
  • Приклучок (трофазна струја) 380 V
  • Обезбеден сервис и резервни делови
  • Димензии (ширина x висина x длабочина): 320mm x 335mm x 565mm